Ostalo

Ostalo (66)

Državno prvenstvo Slovenije za hokejaške selekcije Crvene zvezde ulazi u samu završnicu. Seniori su u Zagrebu proteklog vikenda zabeležili polovičan učinak, kadetska selekcija je zabeležila dve pobede na Bledu, dok su juniori (U18) pobedom u produžetku u Jesenicama potvrdili prvo mesto i njome obeležili sjajnu sezonu. 

Kadeti Crvene zvezde zabeležili su u nedelju važnu pobedu na gostovanju Triglavu (3:1), dok su tokom vikenda mlađi pioniri (selekcija U12) zabeležili jedan trijumf i jedan poraz na gostovanju ekipi VSV-a u austrijskom Filahu, u okviru mečeva Državnog prvenstva Slovenije. 

Peti međunarodni turnir u hokeju na ledu za seniore „Kup Subotice 2017“ održan je od petka do nedelje na Gradskom klizalištu, a posle tri takmičarska dana konačnu pobedu odnela je novosadska Vojvodina koja je u meču za prvo mesto bila bolja od domaćina turnira Spartaka rezultatom 4:3 posle penal serije.

Trinaesti božićni međunarodni turnir ljubitelja hokeja za nagradu "Predsednik Republike Belorusije" igra se u Minsku od 4. do 7. januara uz učešće sedam nacionalnih timova i selekcije Balkana za koju nastupaju trojica srpskih hokejaških veterana.

Tri selekcije Crvene zvezde igrale su mečeve u okviru Državnog prvenstva Slovenije tokom minulog vikenda. Seniori su zabeležili važan trijumf u Mariboru (7:2), dok je ljubljanska Olimpija gostovala u Beogradu i slavila dve pobede u kategorijama U14 i U12.

Proteklog vikenda tri selekcije Crvene zvezda igrale su svoje mečeve u Državnom prvenstvu Slovenije. Važnu pobedu zabeležila je kadetska selekcija (U16) protiv Mladih Jesenica rezultatom 3:2, seniori su zabeležili poraz od Slavije u Ljubljani (7:3), dok je ubedljivo savladana i selekcija do 14 godina u duelu protiv Tim Zagreba.

Sve četiri selekcije Crvene zvezde zabeležile su pobede ovog vikenda u okviru Državnog prvenstva Slovenije. Prvi trijumf zabeležili su seniori u meču protiv Medveščaka (3:1), niz nepobedivosti produžili su omladinci protiv Triglava (7:1), dok su se pobedama radovale u selekcije U16 i U14 protiv Maribora.

Četiri selekcije Crvene zvezde igrale su proteklog vikenda svoje mečeve Državnog prvenstva Slovenije. Pobede su zabeležili omladinci (U18) protiv Mladih Jesenica (2:1) i mlađi pioniri protiv MK Bleda (14:1), dok su poraze zabeležili seniori i selekcija do 16 godina.

Memorijalni veteranski turnir "Dimitrije Mića Rudić" održan je od 25. do 27. novembra u ledenoj dvorani "Spens" uz trijumfe beogradskih "Drvenih nogica" i slovačkih "RR501".

Peti međunarodni sajam sporta održan je od 25. do 27. novembra 2016. godine u hali 1 Beogradskog sajma.

Četiri selekcije Crvene zvezde nastupile su proteklog vikenda u mečevima Državnog prvenstva Slovenije. Pobede su zabeležili omladinci (U18) na Bledu (5:4) i pioniri protiv Slavije junior rezultatom 5:0, dok su poraze zabeležili seniori i selekcija do 14 godina.

"Dan borbe protiv osteoporoze" biće održan u subotu, 19. novembra u I Nacionalnom trening centru na Košutnjaku, u organizaciji Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije i "Ninas fitnes timom".

Od tri selekcije Crvene zvezde koje su proteklog vikenda igrale svoje mečeve u okviru Državnog prvenstva Slovenije samo je selekcija do 12 godina zabeležila trijumf na gostovanju Mariboru (5:3), dok su seniori i kadeti ubedljivo poraženi protiv Triglava rezultatima 10:0, odnosno 7:1.

Selekcija Crvene zvezde U12 zabeležila je proteklog vikenda po pobedu i poraz na gostovanju u Sloveniji. Olimpija je u subotu nadigrala "Crveno-bele" (5:1), dok je dan kasnije Zvezda bila ubedljiva protiv Celja rezultatom 7:2.

Drugi međunarodni memorijalni turnir "Mirko Holbus" završen je danas u ledenoj dvorani "Pionir". Najbolji tokom dvodnevnog turnira igranog u čast legendarnog hokejaša i HK Partizana bile su ekipe MAC-a iz Budimpešte (u kategoriji U8) i Slavije iz Sofije (U10).

Page 1 of 4