Počinje Prvenstvo Srbije u inlajn hokeju za 2016. godinu

Rate this item
(0 votes)
Written by  | Published in: Inline

Prvenstvo Srbije u inlajn hokeju za 2016. godinu počinje u nedelju utakmicama prvog turnira sezone u hali "Crna rupa" na Zvezdari.

 

Završetkom sezone na ledu – klupske, a zatim i reprezentativne – nije završena sezona hokeja u Srbiji. U nedelju, 8. maja na beogradskoj Zvezdari počinje ovogodišnji šampionat Srbije u inlajn hokeju (hokej na rolerima). Ovogodišnje prvenstvo biće najmasovnije do sada, jer će se za titulu najboljeg u državi boriti šest ekipa iz tri grada – Partizan, Crvena zvezda, Vitez (sva tri iz Beograda), Vojvodina, NS Stars (oba iz Novog Sada) i Spartak (Subotica).

Prvenstvo će biti održano tokom sezone na suvom, igra se trokružni sistem, ukupno 45 utakmica u sezoni na pet turnira (po devet mečeva), a svaka ekipa ukupno će odigrati po 15 utakmica. Za sada su poznati termini prva tri turnira (8. i 22. maj i 5. jun), koji će se igrati u hali "Crna rupa" na Zvezdari (Ul. Stanka Vraza 44). Igraju se četiri četvrtine po deset minuta, a u slučaju nerešenog rezultata izvode se tri serije penala, a zatim (u slučaju potrebe) naizmenično po jedan do konačne pobede jedne od ekipa. Titulu šampiona brani ekipa Partizana.

Prvenstvo Srbije u inlajn hokeju za 2016. godinu

Raspored mečeva prvog turnira - 8. maj (hala "Crna rupa", Zvezdara, Beograd):

HK Vojvodina - HK Spartak (12 časova)
SKHL Crvena zvezda - HK Vitez (13)
HK NS Stars - HK Spartak (14)
IHK Partizan - HK Vitez (15)
SKHL Crvena zvezda - HK Vojvodina (16)
IHK Partizan - HK NS Stars (17)
HK Vitez - HK Spartak (18)
HK NS Stars - HK Vojvodina (19)
IHK Partizan - SKHL Crvena zvezda (20)

Parove mečeva ostalih turnira možete da pogledate na sajtu Saveza hokeja na ledu Srbije, u delu predviđenom za inlajn hokej.Hala "Crna rupa" na Zvezdari

 

Podeli ovaj tekst...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Read 1735 times
Last modified on Sunday, 08 May 2016 09:39
Login to post comments