Prvenstvo Srbije u inlajn hokeju: Odložen četvrti turnir, nastavak sezone posle letnje pauze

Rate this item
(0 votes)
Written by  | Published in: Inline
Detalj iz meča trećeg turnira Prvenstva Srbije između NS Starsa i Spartaka Detalj iz meča trećeg turnira Prvenstva Srbije između NS Starsa i Spartaka Foto: SHLS

Četvrti turnir Prvenstva Srbije u inlajn hokeju planiran za nedelju, 3. jul odložen je za početak septembra.

 

Završetkom kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo u inlajn hokeju igranog u Austriji na kojem je naša reprezentacija zauzela peto mesto, kalendarom takmičenja planiran je nastavak Prvenstva Srbije u hokeju na rolerima, tačnije 3. jula. Ipak, na molbu četiri od šest ekipa učesnica šampionata (HK Vojvodina, HK Vitez, HK NS Stars i HK Spartak) koje nisu u mogućnosti da nastupe na četvrtom turniru u terminu predviđenom za njegovo odigravanje, četvrta runda PS odložena je za 4. septembar.

Tog dana trebalo bi da bude poznat novi šampion države, pošto je za jednu sedmicu ranije (28. avgusta), po završetku letnje pauze, kalendarom planirano odigravanje petog turnira u sezoni 2016.

Posle nekompletna tri odigrana turnira na tabeli vodi IHK Partizan sa 24 boda iz osam odigranih mečeva, drugi je HK Vitez sa sedam manje, zatim sledi SKHL Crvena zvezda oja je odigrala svih devet utakmica i osvojila 15 poena. Sve mečeve planirane kalendarom igrao je i HK Spartak koji je četvrti sa devet bodova, peto mesto zauzima je HK Vojvodina sa tri poena iz šest mečeva, dok je na poslednjem mestu HK NS Stars sa jednim osvojenim bodom (osam utakmica).

 

Podeli ovaj tekst...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Read 1399 times
Last modified on Friday, 01 July 2016 17:31
Login to post comments