Održan Memorijalni turnir "Dimitrije Mića Rudić", pobede Drvenih nogica i RR501

Rate this item
(3 votes)
Written by  | Published in: Ostalo
Održan Memorijalni turnir "Dimitrije Mića Rudić", pobede Drvenih nogica i RR501 Foto: Vera Dimov

Memorijalni veteranski turnir "Dimitrije Mića Rudić" održan je od 25. do 27. novembra u ledenoj dvorani "Spens" uz trijumfe beogradskih "Drvenih nogica" i slovačkih "RR501".

 

Turnir veterana i amatera koji se tradicionalno održava krajem novembra u novosadskoj "kraljici" ledenih sportova, ove godine okupio je 11 ekipa koje su nastupale u dve kategorije, do 40 i preko 40 godina. U kategoriji mlađih veterana takmičilo se šest ekipa iz regiona: Telemach, Blejski vitezi, Prevoje (svi iz Slovenije), LNH (Hrvatska), Drvene nogice i domaćin Vojvodina. Posle takmičenja po grupama u nedelju je igrano razigravanje za plasman, a konačnu pobedu odnele su beogradske Drvene nogice koje su u finalu nadigrale ljubljanski Telemah.

Među starijim veteranima po ligaškom sistemu zaigralo je pet ekipa: RR501 (Slovačka), Prevoje (Slovenija), Ice Devils (Bugarska), Drvene Nogice i Vojvodina. Ukupnu pobedu odneli su iskusni slovački veterani RR501, koji poput većine učesnika već dugi niz godina redovno učestvuju na turnirima u našoj zemlji, dok je drugo mesto osvojio domaćin turnira, novosadska Vojvodina.

Tokom trodnevnog trajanja turnira odigrane su ukupno 22 utakmice u skladu sa IIHF i CARHA (Canadian Adult Recreational Hockey Association) pravilima.Foto: Vera Dimov

Galeriju fotografija možete da pogledate na fejsbuk stranici HK Vojvodina na OVOM linku.

 

Podeli ovaj tekst...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Read 1527 times
Last modified on Tuesday, 29 November 2016 14:29
Login to post comments