Ove subote svi u Suboticu: Sedmi tradicionalni turnir "Spartans 2017"

Rate this item
(0 votes)
Written by  | Published in: Razvojni program
Ove subote svi u Suboticu: Sedmi tradicionalni turnir "Spartans 2017" Foto: HK Spartak/Šandor Marton

Sedmi tradicionalni međunarodni turnir "Spartans 2017" biće održan u subotu 21. januara na Gradskom klizalištu u Subotici, uz učešće čak 16 klubove u dve kategorije, U8 i U10.

 

U organizaciji Hokejaškog kluba Spartak ove subote biće održan sedmi po redu tradicionalni međunarodni dečji turnir "Spartans 2017". Popularni turnir koji se igra u kategoriji do osam i do deset godina okupiće ove godine čak 16 ekipa. Na ledu subotičkog Gradskog klizališta pojaviće se preko 150 dečaka i devojčica iz Bosne i HercegovineHrvatske i Srbije, koji će od 10 do 18 časova odigrati ukupno 49 utakmica u dva uzrasta.

U kategoriji do deset godina nastupiće pet srpskih ekipa - HK Vojvodina, HK Crvena zvezda, HK Partizan, HK NS Stars i domaćin HK Spartak, zatim HK Vukovi Sarajevo iz BiH, kao i dve ženske ekipe, HK Siscia iz Siska (Hrvatska) i Girls Serbia, nezvanična reprezentacija naše zemlje. Takmičenje u mlađem uzrastu (U10), pored pomenutih pet srpskih klubova i sarajevskih Vukova, upotpuniće mlađa selekcija Girls Serbia i još jedna ženska ekipa, Sarajevo Girls.

Svečano otvaranje turnira zakazano je za 13.40 časova, dok će turnir biti zatvoren na ceremoniji u 17.20.

Raspored i satnicu turnira možete da pogledate OVDE.Foto: HK Spartak/Šandor Marton

 

Podeli ovaj tekst...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Read 1536 times
Login to post comments