Pregled svih klubova

    Hokej klub "BEOSTAR"

Hokej klub Beostar je jedan od najmlađih hokejaških klubova u Srbiji, osnovan 2002. godine, sa ciljem popularizacije hokeja na ledu u Srbiji. Nalazi se u Sportskom centru „Pingvin“, u ulici Jurija Gagarina 78 na Novom Beogradu.

 

    Hokej klub "VITEZ"

Hokejaški i rolerski klub Vitez postoji i radi sa školom hokeja i početnicima već duže od decenije, a od 2011. godine i sa seniorskim timom. Osnovan je 2001. godine sa ciljem da kod dece pre svega razvije ljubav prema klizanju, hokeju na ledu i prema sportu uopšte.

 

    Hokej klub "NS STARS"

Hokejaški klub NS Stars je mlad i specifičan klub, osnovan leta 2002. godine. Još u osnivanju rad je baziran na radu sa najmlađim kategorijama i početnicima, sa ciljem popularizacije hokeja među najmlađima, na čemu je klub uspešno radio dugi niz godina.

 

   Hokej klub "PARTIZAN"

Hokej klub Partizan je srpski hokejaški klub iz Beograda. Klub je deo Sportskog društva Partizan. Svoje utakmice kao domaćin igra u ledenoj dvorani „Pionir“, kapaciteta 2000 mesta.

 

 Hokej klub "SPARTAK"

Hokej klub Spartak je hokejaški klub iz Subotice, jedini klub koji u domaćoj ligi koje svoje mečeve igra na otvorenom klizalištu, Stadionu malih sportova u Subotici, kapaciteta oko 1.000 mesta.

 

    Sportski klub za hokej na ledu "CRVENA ZVEZDA"

Sportski klub za hokej na ledu Crvena zvezda je srpski hokejaški klub iz Beograda, osnovan 2006. godine. Predstavlja sukcesora KHK Crvena zvezda i član je Sportskog društva Crvena zvezda. Svoje domaće utakmice igra u Ledenoj dvorani Pionir, kapaciteta 2.000 mesta.

 

    Hokejaški klub "VOJVODINA"

Hokejaški klub Vojvodina je srpski hokejaški klub iz Novog Sada, osnovan 1957. Deo je Sportskog društva Vojvodina. Šest puta je bio prvak SR Jugoslavije i jednom Srbije i Crne Gore (2003/04), dok je tri puta osvajao pehar pobednika Kupa SR Jugoslavije. Možda najveći uspeh klub je napravio osvajanjem regionalne Panonske lige 2009. godine.

 

    Hokej klub "RED TEAM"

Hokejaški klub Red Team je hokejaški klub iz Beograda. Osnovan je 2008. godine sa ciljem popularizacije i razvoja hokeja među decom.

 

    Hokej klub "TAŠ"

Hokejaški klub Taš je hokejaški klub iz Beograda. Osnovan je 1995. godine sa ciljem da se stvori generacija mladih hokejaša prestonice.

 

    Hokej klub "DRVENE NOGICE"

Hokej klub Drvene nogiceje amaterski hokejaški klub iz Beograda osnovan još sredinom osamdestih godina koji okuplja bivše hokejaše i strastvene zaljubljenike u „najbržu kolektivnu igru na svetu“, sa ciljem očuvanja ljubavi prema igri i popularizacije sporta.

 

    Hokej klub "GENTLEMENS"

GentlemeNS hokej klub je dobrovoljno sportsko udruženje osnovano 2011. godine od strane bivših igrača i ljubitelja hokeja na ledu.  Klub je počeo sa radom kao amaterska sekcija Hokej kluba Vojvodina 1996. godine sa idejom da okupi bivše igrače kluba.

 

    Kraljevski klizačko-hokejaški klub "BEOGRAD"

Kraljevski klizačko-hokejaški klub Beograd, popularno "Beogradski kraljevi", je amaterski hokej klub, osnovan u Beogradu 27. januara 2002. godine sa idejom da bavljenje sportom ne treba da bude ograničeno starosnom dobi.

 

    Hokejaški klub "BEOGRAD"

Hokejaški klub Beograd je potpuno nov klub na srpskoj hokejaškoj sceni formiran 2016. godine sa ciljem učešća najboljih srpskih igrača u regionalnoj MOL ligi.