Zvezda u seriji pobeda, Voši nije prijala Slovenija

Crvena zvezda nastavila je sa odličnim igrama u IHL ligi, dok hokejaši Vojvodine i dalje nisu osetili slast trijumfa u regionalnom takmičenju ove sezone.

Zvezdini oklopnici su i drugi put u samo dva dana savladali Slaviju Junior i tako upisali petu pobedu ove sezone. Crveno-beli su posle ubedljivog trijumfa u subotu (7:2) ovog puta slavili sa 3:1 (1:1, 1:0, 1:0). Marko Brkušanin ponovo je bio koban za goste. Slavija je povela golom Luke Ščapa, ali je maestralni Brkušanin dva puta uzastopno tresao mrežu za preokret i vođstvo 2:1. Konačan rezultat u poslednoj trećini postavio je Nikola Kerezović.

Crvena zvezda se ovim trijumfom učvrstila na drugom mestu na tabeli IHL lige. Izabranici trenera Jovice Rusa iz osam mečeva imaju 17 poena, samo bod manje od prvoplasiranog Celja koje doduše ima i utakmicu više.

Upravo je ekipa Celja bila kobna za Vojvodinu koja je poražena rezultatom 11:2. Novosađani nikako ne uspevaju da uhvate pravi ritam, a golove za Vojvodinu u ovom meču postigli su Viktor Čengeri i Miloš Babić.

You might also like

Comments are closed.