U15 selekcija Partizana u plej-ofu Karpatske juniorske lige

Selekcija Partizana do 15 godina blistala je na trećem ovosezonskom turniru Karpatske juniorske lige koji je održan u Poljskoj. Hokejaši Partizana su u svih šest utakmica u konkurenciji klubova iz Poljske, Ukrajine, Letonije i Slovačke zabeležili pobede, na taj način zauzeli treće mesto na tabeli i izborili plasman u narednu rundu takmičenja.

Prema sistemu takmičenja, Karpatska juniorska liga sastoji se od 12 klubova koji su podeljeni u dve grupe po šest (crvenu i plavu). Po tri najboljeplasirane ekipe iz obe grupe izborile su plasman u plej-of. Ovaj rezultat selekcije Partizana do 15 godina još više dobija na značju ako se u obzir uzme činjenica da su crno-beli plasmanom u plej-of obezbedili učešće u ovoj međunarodnoj ligi i sledeće godine, ali i mogućnost da budu domaćini jednog od turnira.

Evo i rezultata: Orge Juniors – Partizan 2:8, Partizan – Kryzhynka Kyiv 3:0, SDSHOR Minsk (gostujuća ekipa) – Partizan 1:6, Partizan – MMKS Podhale Novy Targ 6:2, Partizan – Mladež Michalovce 7:4, Halycke Levy Novoavorivski – Partizan 0:2.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.