Zvezda ubedljiva protiv Medvešćaka, Voša poražena od Voše

Srpski klubovi ponovo su imali polovičan učinak u IHL ligi. Crvena zvezda slavila je još jedno pobedu, dok je Vojvodina pretrpela novi poraz.

Hokejaši Crvene zvezde nezadrživo gaze ka prvom mestu pred plej-of regionalnog takmičenja. Crveno-beli su kao domaćini ubedljivo savladali Medvešćak sa 8:0 (1:0, 4:0, 3:0) i još jednom potvrdili da su ubedljivo najkvalitetniji tim IHL lige. Iako su izabranici trenera Jovice ruse zabeležili ubedljiv trijumf na prvi gol čekalo se 19 minuta. Sabadoš je zatresao mrežu, a potom su se u drugoj trećini u strelce upisali Kulešov, Čegrintsev, Popravka i Vukičević.

U poslednjoj deonici Zvezda je rutinski meč privela kraju, crveno-beli su postigli još tri gola, a mrežu su tresli Brkušanin, Kerezović i Kulešov.

Vojvodina je pretrpela još jedan poraz, a ovog puta Novosađani su izgubili od slavije Junior sa 9:1 (3:0, 1:1, 5:0). Meč su obeležile brojne grubosti i veliki broj isključenja. Počasni gol za Vojvodinu postigao je Nemanja Vučurević na asistenciju Relje Radosavljevića.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.