Uspešan vikend za Subotičane u Mađarskoj

Prethodni vikend za mlađe kategorije Sparataka bio je prepun aktivnosti. Selekcija U8 je u nedelju nastupila na turniru „C“ kategorije u Segedinu (Mađarska) i na četiri odigrane utakmice ostvarila maksimalan učinak zabeleživši četiri pobede, čime su dokazali da u završnicu sezone ulaze spremni da se ravnopravno nose i sa ekipama na „B“ turnirima koji ih očekuju u Beogradu. Za U8 selekciju Spartaka su nastupili: Maksimov Vid, Lakićević Vidak, Blažić Teodor, Kovač Nina, Boršoš Augustin, Simić Ljubinka, Šabić Iva, Maravić Stefan, Nađ Strahinja i Tikvicki David. Vođa ekipe: Kovač Norbert.

Selekcije U10 su u subotu nastupile na dva fronta, sa dve različite ekipe. Na turniru „A“ kategorije u Budimpešti, hokejaši Spartaka su odigrali 4 utakmice sa najboljim ekipama iz Mađarske i na njima zabeležili polovičan rezultatski skor sa 2 pobede (Sportorszag Capak 8:7 i KMH 6:3) i 2 poraza (Vasas 2:6 i IOGJA 2:7). Ako se uzmu u obzir uslovi u kojima ove ekipe treniraju i na kom nivou je hokej u Mađarskoj, ovo je izuzetan rezultat ove generacije. Za U10 su nastupili: Poljaković Filip, Brestovac Relja, Benčić Mihajlo, Milanko Danilo, Milodanović Filip, Kujundžić Nikola, Popov Novak, Ponjavić Andrija, Budinčević Petar i Anđelković Luka. Trener: Brestovac Uroš.

Isti dan, samo u Segedinu, na turniru U10 „C“ kategorije je nastupila još jedna selekcija HK Spartak, koja je takođe ostvarila polovičan uspeh (2 pobede – 2 poraza), gde je šansu da igraju za stariju selekciju dobilo i 2-3 igrača iz mlađe ekipe U8. I ova deca su pokazala veliku borbenost i želju za pobedom, ali najvažnije od svega je da su uživala na ledu. Za ovu selekciju Subotičana su igrali: Krstin Ognjen, Bjelan Mitja, Iveljić Matija, Lukić Dunja, Marko Filip, Rajković Marjan, Tikvicki Martina, Kovač Nina i Blažić Teodor. Vođa ekipe: Kovač Norbert.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.