Veliki uspeh mlađih kategorija Partizana

U slovačkom gradu Trebišov proteklog vikenda odigran je „Final six“ Karpatske juniorske lige. Selekcija HK Partizana do 15 godina, iako je startovala sa nezavidne pete pozicije i dva boda manje u odnosu na prvoplasirane ekipe, pobedama nad svim timovima osvojila je prvo mesto i kući se apsolutno zasluženo vratila sa peharom. Mladi crno-beli hokejaši su tako napravili veliku senzaciju, s obzirom na izuzetno jaku konkurenciju, a velike zasluge za uspeh pripadaju trenerima Igoru Kosoviću i Dmitriju Gnitku.

Selekcija Partizana bila je bolja od Kijeva 5:1, Debrecina 6:1. U15 eprezentaciju Poljske pobedila je sa 10:1, a ekipu Halycke Levy takođe sa 5:1.

Takođe, proteklog vikenda selekcija Partizana U10 je posle odličnih igara u konkurenciji od 16 timova zauzela treće mesto na prestižnom turniru Memorial Claudia e Francesco u Belinconi (Švajcarska) gde je mladi golman crno-belih Mihajlo Milenković proglašen za najboljeg čuvara mreće turnira.

Selekcija U12 gostovala je u Celju na prijateljskom turniru gde su još učestvoivali Celje i Mladost iz Zagreba. Odigrano je 6 utakmica, Partizan je iz svih duela izašao kao pobednik.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.