Naše hokejašice turnirom u Budimpešti završile sezonu

Ekipa SERBIA GIRLS osvojila je peto mesto na IV medjunarodnom turniru „Meri Janka Memorial Kup“ u Budimpešti na kojem je učestvovalo osam ekipa. Prvog dana takmičenja, naše hokejašice odigrale su tri utakmice. U prvom duelu ubedljivo su pobedile ekipu KMH White 14:0, potom su poražene od ekipe Angels 0:2, a nakon remija sa ekipom Gyorgyiszentmiklos 2:2, u grupi su zauzele treće mesto. Drugog dana turnira u meču za plasman naše hokejašice odmerile su snage sa ekipom Gepard iz Budimpešte, koju su pobedile sa 5:2 (1:0 0:1 4:1).

Za ekipu Serbia Girls na ovom turniru su nastupile: Vereš Sintia, Ilić Dana, Benčić Anastasija, Vrhoci Valentina, Sekulić Elena, Zikić Emilija, Velcek Milica, Milodanović Ana, Rac Sabo Lilla, Radović Jana, Karcas Ana Marija, Stantić Sara, Tomašević Dunja i Čizmić Katarina. Trener: Brestovac Uros.

Ovim su se zavrsile aktivnosti ove ekipe za sezonu 2018/2019, ali je i postavljena dobra osnova i polazna tačka za eventualni izlazak na zvanično IIHF takmičenje (Svetsko prvenstvo za U18 za devojke) u narednoj sezoni.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.