Podunavac: Bili smo ubedljivo najmlađa ekipa na Kontinental kupu

Posle tri poraza hokejaši Crvene zvezde završili su takmičenje u Kontinental kupu, ali je turnir u Ukrajini bio veoma značajan za mlade crveno-bele oklopnike.

Jedan od najiskusnijih igrača, Pavle Podunavac zadovoljan je prikazanom igrom na takmičenju koje je posle Kupa šampiona najznačajniji turnir na ledenim pločama Evrope.

– Bili smo ubedljivo najmlađa ekipa u Ukrajini, ali smo dali sve od sebe i nismo se obrukali. Verujem da su naši protivnici u nekim momentima bili iznenađeni koliko smo dobro igrali. Ipak su svi oni mnogo iskusniji od nas, sa mnogo većim budžetima mi smo zadovoljni. – raspoložen je i posle tri poraza bio Pavle Podunavac.

Velike „zverke“ evropskog hokeja izašle su na megdan podmlađenoj družini trenera Jovice Rusa. Iako rezultat to ne pokazuje, Korona Brašov (7:4), Mogo Riga (6:1) i domaći Donbas (7:0) morali su dobro da zapnu da bi svladali Beograđane.

– Dobro smo igrali, neke od golova baš i nije trebalo da primimo, ali to je hokej. Ipak smo se sa turira vratili sa iskustvom više koje će svim igračima mnogo značiti u borbi za odbranu IHL titule. – sumirao je Podunavac drugu rundu Kontinental kupa.

Oklopnici Crvene zvezde vraćaju se regionalnim obavezama i nastavku takmičenja u IHL šampionatu. Predstoji im težak vikend u Jesenicama gde ih očekuje dvomeč sa četvrtoplasiranom ekipom karavana.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.