IHL U19: Juniori Zvezde poraženi od Triglava

Selekcije Crvene zvezde do 19 godina upisala je još dva poraza u IHL šampionatu, na svom ledu savladani su u dvomeču sa Triglavom 3:2 i 5:2.

Mnogo bolju igru prikazali su u  prvom duelu, u prvoj trećini uspeli su da sačuvaju mrežu, poveli u 22. minutu golom Strahinje Vdovića u trenutku kad su imali igrača više na ledu, ali gosti su osam minuta kasnije izjednačili. Ožbe Šilbar je preokrenuo, a u 51. minutu David Klemenčič postiže odlučujući pogodak za Triglav. Poraz je ublažio Aleksa Gvozdenović projektilom samo osam sekundi kasnije.

U drugom meču sve je bilo rešeno u prvom delu. Gosti su poveli sa 3:0, crveno-beli smanjili golom Alekse Gvozdenovića, a do kraja trećine još po pak u svakoj mreži za 4:2 za Triglav. Iako su u nastavku imali tri puta brojčanu prednost oklopnici Zvezde je nisu iskoritili, pa su u burnu završnicu ušli sa dva gola zaostatka. Uzburkala se krv na obe strane, čak 26 minuta isključenja uz disciplinske kazne od 20 u obe ekipe, a pauzu u koškanju iskoristio je Gal Šagar 63 sekunde pre kraja za konačnih 5:2 za Triglav.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.