IHL U19: Juniori Zvezde polovično sa Slavijom

Selekcija Crvene zvezde do 19 godina odigrala je dvomeč sa Slavijom u nedelju i ponedeljak u ledenoj dvorani „Pionir“. U prvom duelu crveno-beli su pobedili 4:3 (1:0, 2:1,1:2), dok su u drugom meču poraženi 5:4 (0:2, 2:2, 2:1).

U nedelju su Beograđani golovima Antonija Mašića u šestom i Relje Jovanovića u 24. minutu poveli 2:0. Prodan je iskoristio prednost igrača više da smanji na 2:1, ali je do kraja drugog dela Vuk Kravljanac vratio dva gola prednsti domaćinima. Početkom poslednje trećine Marko Dragović i četvrti projektil za Zvezdu pakuje iza leđa golmana Aleksandra Avramovića, a gosti iz Slovenije uspeli su samo da ublaže poraz golovima Berčiča i Skerlepa.

Na krilima pobede prvog dana, juniori Crvene zvede uspavali su se za drugi meč. I dok je prošla prva trećina vodili su hokejaši Slavije 2:0. Buđenje u drugom delu značilo je jurenje rezultata. Marko Dragović za 1:2, Marko Mladenović za 2:3, Aleksa Gvozdenović 3:4 i Mateja Popović tri minuta pre kraja za konačnih 5:4 za Salviju.

– Nije bilo loše. U ponedeljak smo primili dva nesrećna gola, pak se iz ćoška odbio od ograde i pravo pred samog igrača ispred mreže. Malo smo se uspavali,opustili, pa je kasnije bilo teško nadoknaditi zaostatak. Ipak, najvažnije je da smo mnogo napredovali, ostale su nam još četiri utakmice do kraja prvog dela i početka plej-ofa – uvek optimističan bio je trener selekcije U19 Nikola Bera.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.