Najava hokejaškog vikenda: Zvezda dočekuje lidera IHL-a

U nedelju u novosadskoj ledenoj dvorani SPENS mali hokejaši do10 godina okupiće se na četvrtom turniru Lige budućih šampiona. Domačin je ekipa Vojvodine, učestvuju NS Starsi, Crvena zvezda, Red tim, Spartak i Marbo, a slobodna je ekipa Partizana.

Seniori Vojvodine u završnici takmičenja u prvom delu IHL šampionata u subotu u 20.15. dočekuju ekipu Hidria Jesenice. Oba tima odigrala su 22 utakmice, ali gosti imaju bod više i nalaze se na petom mestu dok su Lale šeste i potrebna su im sva tri boda pred duel sa Crvenom zvezdom da bi ostali u borbi za peto mesto i lakšeg protivnika u plej-ofu.

Crvena zvezda protiv Mladosti iz Zagreba u Beogradu u ledenoj dvorani „Pionir“ u subotu i nedelju od 16.15 bori se za nove bodove i povratak na drugo mesto u šampionatu, dok juniori putuju u Kranj na megdan Triglavu.

Veterani Spartaka ugostiće Drvene nogice u Subotici u nedelju od 20.30 u duelu prve lige nacionalnog šampionata.

Slekcija Partizana do 14 godina otputovala je u Rusiju na turnir „Oleg Peškov“ na kome učestvuju HK Donjeck, HK Šahtjor Soligosk, HK Dinamo Kazanj, HK Belgorod, HK Rosija, HK Tajfun Stavropolj i domaćin HK Lipeck.

Subotičaki hokejaši U14 i U12 u subotu i nedelju u Budimpešti igraju utakmice B šampionata.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.