LBŠ: Sve ekipe u punom sastavu u Novom Sadu

U Novom Sadu je proteklog vikenda odigran turnir Lige budućih šampiona za igrače do 10 godina. Učestvovale su ekipe Spartaka, Crvene zvezde, Marba, Red tima, NS Starsa i domaćina Vojvodine.

Prvi put su sve ekipe, posle brojnih apela Saveza hokeja na ledu Srbije, ispoštovale u potpunosti prvila takmičenja, došle u punom sastavu i igrale u opremi obezbeđenoj za ove turnire.

– Zaodvoljan sam kako je protekao turnir, bilo je šest ekipa, svi su ispoštovali pravilo po tri postave koje su igrale u označenim bojama. Bilo je više od 80 dečaka i devojčica, svi su se lepo družili i nije bilo nikakvih problema – nije krio zadovoljstvo posle turnira jedan od organizatora i trener Vojvodine Vladan Drozdik.

Pozitivne utiske iz Novog Sada doneo je i koordinator lige Rale Šemsedinović:

– Bilo je odlično, nikad više dece nije bilo na ledu. Vojvodina i Spartak igrali su sa čak četiri postave, a Zvezda je imala dva golmana. Sada ostaje problem kako nadoknaditi dva zaostala turnira, jer je jako teško dobiti termin u ledenoj dvorani „Pionir“. Ipak, nadam se da ćemo uspeti sve da organizujemo i da uspešno završimo još jednu sezonu Lige budućih šampiona.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.