Vanredno je zasedao Upravni odbor SHLS i doneo je važne odluke

Povodom dopisa Ministarstva omladine i sporta vezanog za opasnosti od korona virusa (COVID-19), kao i jegovog širenja, 12. marta održana je vanredna sednica Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije. S obzirom da u dopisu resornog ministarstva pod tačkom 1. stoji da se zabranjuju sva okupljanja na javnim mestima u zatvorenim prostorijama koja uključuju više od 100 ljudi, Upravni odbor SHLS je po predlogu i savetu zdravstvene komisije koju sačinjavanju: dr Srđan Nikolić, dr Aleksandar Milojević i dr Marko Ilić, doneo sledeće odluke:

– otkazuju se svi turniri za kategorije U8 i U10

– dozvoljeno je odigravanje utakmica Prvenstva Srbije za kategorije U12, U14, U16 i seniore, koje prema rasporedu takmičenja za sezonu 2019/2020 kao i prema dogovoru klubova treba da se odigraju u periodu koji je pred nama, ali BEZ PRISUSTVA PUBLIKE

Mole se klubovi domaćini/organizatori utakmica za kategorije u kojima je odigravanje dozvoljeno da maksimalno povedu računa o zabrani prisustva publike. Takođe, mole se svi klubovi da skrenu pažnju igračima da sportski pozdrav na početku, kao i na kraju utakmice bude isključivo sa plave linije, bez skidanja rukavica i međusobnog rukovanja igrača kao i sudija.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.