Internacionalni turnir U15 selekcija

Prvog vikenda u mesecu novembru, datuma 5.6.7/11. u Mariboru, Slovenija, održaće se internacionalni turnir za igrače u selekciji do 15 godina. Zemlje učesnice turnira: Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija i Srbija.

Savez hokeja na ledu Srbije okupiće igrače domaćih klubova koji će predstavljati našu zemlju na pomenutom turniiru.

U ovom trenutku tačan spisak igrača koji putuju u Maribor još nije poznat. Kroz komunikaciju sa trenerima svih domaćih klubova, kao i uvidom u dosadašnje dolaske na kampove i zalaganje igrača tokom istih, biće formiran spisak igrača kojima će biti upućen poziv za okupljanje pred samo putovanje. Nakon pripremnog treninga biće poznat i konačan spsiak igrača koji će činiti selekt tim Srbije u selekciji U15. – izjavio je Nemanja Janković koordinator razvoja hokeja SHLS.

Klubovi su obavešteni o obavezama koje će njihovi igrači imati kao deo priprema mlađih reprezentativnih pogona i nadamo se da turniri i prijateljske utakmice, koji nisu planirani kalendarom takmičenja i organizovani su bez prethodnog obaveštenja Saveza, neće predstavljati problem da izabrani igrači nastupe na turniru u Mariboru.

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.