Турнир за младе играче у Сарајеву

Протеклог викенда млади играчи из Србије имали су прилику да поново учествују на турниру у оквиру програма за развој хокеја у региону. Уз екипу из Србије у на турниру Сарајеву за играче до 13 година такмичили су се играчи из Босне и Херцеговине, Словеније и Хрватске.

Резултати утакмица :

Србија – Босна и Херцеговина – 10:1

Србија – Хрватска – 2:3

Србија – Словенија – 4:2

Јако сам задовољан са учинком на турниру, рекао је тренер Немања. Овим успесима смо показали да су наши играчи у овом узрасту у самом врху успеха у односу на осталу децу у региону, али сматрам да овде не треба да се зауставимо.Баш из разлога великог потенцијала ових младих играча морамо им посветити још већу пажњу како би на тај начин изградили играче светске класе. Питали смо Немању на који начин бира играче које ће повести на турнир : Уф, то није лако питање. Избор играча је увек тежак, која год категорија била. Увек сам се трудио да једнако позовем играче из свих клубова, и да предност дам оним играчима којима је потребно да додатно развијају своје вештине како би нам сви играчи једнако напредовали. Битно ми је да сви играчи знају да ће добити своју прилику да покажу свој квалитет и да стрпљиво сачекају своју шансу која им следује.

Шта родитељи играча могу да очекују од ових турнира : Могу да очекују стручно вођење али и детаљне извештаје на којима се наводи најбољи начин за развој и напредак играча засебно.

Шта би желео да поручиш тренутним и будућим учесницима на турнирима. Најпре би желео да се захвалим свим играчима и родитељима на подршци, и да поручим играчима са којима још увек нисам радио да буду стрпљиви, радите на себи јер ваше време долази.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.