HK GentlemeNS

GentlemeNS hokej klub je dobrovoljno sportsko udruženje osnovano 2011. godine od strane bivših igrača i ljubitelja hokeja na ledu.  Klub je počeo sa radom kao amaterska sekcija Hokej kluba Vojvodina 1996. godine sa idejom da okupi bivše igrače kluba.

Tokom svog postojanja sekcija amatera se razvijala, rasla i počela da prima u svoje redove i ljubitelje hokeja na ledu koji su u detinjstvu kratkotrajno trenirali hokej ili nikada nisu trenirali, ali su uvek imali želju. Sekcija je, tokom godina, počela da učestvuje na raznim rekreativnim turnirima u zemlji i inostranstvu kao zvanična selekcija HK Vojvodine.

HK GentlemeNS je dobrovoljno sportsko udruženje u oblasti hokeja na ledu, inline hokeja, florbola i sledž hokeja (hokej na ledu za osobe sa invaliditetom). Cilj ovog udruženja je promocija, popularizacija, omasovljenje i razvoj ovih grana sporta u Novom Sadu, Vojvodini i republici Srbiji.

Od 2011. godine HK GentlemeNS organizuje turnir amatera i rekreativaca u hokeju na ledu, koji se sada već tradicionalno održava krajem novembra svake godine.

Osnovan: 2011.
Boja dresa: Belo-plava
Dvorana: Ledena dvorana „SPENS“, Novi Sad
Kapacitet: 1600
Trener:
Adresa: Ćirila i Metodija 96, 21000 Novi Sad
Mail: hkgentlemens@gmail.com
Tel/fax: +381 (0)63 446 133
Web sajt: http://www.hkgentlemens.com/
You might also like

Comments are closed.