Zvezda povela u finalnoj seriji plej-ofa

Počele su završne borbe za novog šampiona Srbije. U prvoj utakmici finala plej-ofa hokejaši Crvene zvezde savladali su Vojvodinu sa 6:2 i tako poveli u finalnoj seriji sa 1:0. Najzaslužniji za trijumf Zvezdinih oklopnika bio je Mirko Đumić koji je postigao čak tri gola, a u strelce za crveno-bele su se još upisali Daniel Michal,  Robert Sabadoš i Nikola Kerezović. Za ekipu Vojvodine golove su postigli Akimov i Miloš Babić.

Ovim trijumfom Zvezda je stigla na korak od osvajanja titule, jer se prema propizicijama takmičenja finalna serija igra na dve dobijene utakmice. Revanš je na programu u ponedeljak u Novom Sadu, a početak meča zakazan je za 20 sati i 15 minuta.

Crvena zvezda – Vojvodina 6:2 (4:2, 0:0, 2:0)

Crvena zvezda: Ranković, Mitić, Podunavac, Đumić, Šefić, Kluka, Anić, Sabadoš, Brakušanin, Bjelogrlić, Kerezović, Pajević, Marković, Buchkin, Michal, Vučurević, Zwick, Vukićević, Novaković.

Vojvodina: Jederig, Belić, Dergoev, Milićević, Babić, Akimov, Laptev, Mirković, Tumbas, Radosavljević, Lengezi, Koholev, Ekmeščić, Nikolić, Jerković.

You might also like

Comments are closed.