PLAY HOCKEY – Budite i vi deo Svetskog prvenstva u hokeju na ledu

 

U susret Svetskom prvenstvu, Savez hokeja na ledu Srbije kao socijalno odgovoran savez, zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta i Nacionalnim komitetom za borbu protiv govora mržnje, organizuje akciju “PLAY HOCKEY“, a akciji su se pridružili Nenad Borovčanin, državni sekretar Ministarstva za omladinu, kao i ambasadorka Australije u Srbiji Džulija Alis Patricija Fini i ambasador Belgije u našoj zemlji Leo dAes.

“PLAY HOCKEY“ akcija poziva naše sugrađane da prikupe i donesu igračke (plišane, krpene, gumene, male, velike itd.) i ubace ih na led pred početak utakmice koju Srbija igra protiv reprezentacije Belgije 9. aprila 2014. godine u 20.30 časova.

Pozivamo sve ljude dobre volje da donesu što više plišanih igračaka koje će biti prikupljene i posle otvaranja odnete u Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine, odnosno dom Dragutin Filipović "Jusa" za mališane bez roditeljskog staranja uzrasta od 3 do 7 godina, ne bi li im ulepšali boravak u ovim institucijama i u hali za vreme Svetskog prvenstva u Beogradu.

Savez hokeja na ledu Srbije veruje da će ovaj poziv privući publiku u ledenu halu „Pionir“, čak i one koji a hokej ne dolaze često. Ovo će biti jedna od prvih interaktivnih koreografija u Srbiji i simboličan način da se publika oseća značajno jer je učestvovala u jednom kapitalnom projektu. I, zaista – da li ste nekada videli navijačku koreografiju u kojoj je nešto što je pripadalo vama? Setite ste gde vam stoje i pronađite plišane igračke ili kupite nekoliko i donesite u našu najveću ledenu dvoranu 9. aprila.

 

You might also like

Comments are closed.