Uz podršku navijača do novog rekorda

 

Savez hokeja na ledu poziva sve navijače koji će ih danas bodriti u ledenoj hali „Pionir“ da sa sobom ponesu šalove Srbije. Cilj je da se u „Pioniru“ postavi novi rekord po broju gledalaca na mečevima reprezentacije Srbije, a svako ko danas dođe sa šalom Srbije, imaće besplatan ulaz u halu.

"Svesni situacije u kojoj se nalazi većina građana, smatramo da je najbolji način da se na dosadašnjoj podršci zahvalimo navijačima i njihovim porodicama – besplatnim ulazom. Pozivamo sve naše navijače koji dolaze na utakmicu, ali i sve naše prijatelje, da ponesu šalove sa obeležjima Srbije i tako pokažu podršku našoj želji da oborimo rekord i posle dugo vremena, nadamo se, ponovo napunimo „Pionir“! Znamo da će se to i desiti, a verujemo da možda već sledeće godine bude i novi rekord, na još većem klizalištu, kada bude završena rekonstrukcija stadiona „Tašmajdan“, izjavio je Marko Sredojević, PR menadžer Saveza hokeja na ledu Srbije.

Pored rekorda, šal kao navijački rekvizit biće sjajna prilika da se zabeleže neke od fotografija za pamćenje, koje će obići svet i pokazati da i srpska sportska javnost ima veliku strast za „najbržom kolektivnom igrom na svetu“.

Početno podbacivanje paka na derbiju sa Estonijom izvešće Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije. Oni koji ne budu nabavili svoju ulaznicu u vidu šala Srbije, mogu to učiniti i na blagajni ledene dvorane „Pionir“ po ceni 100 dinara. Ulaznica važi za sva tri meča trećeg kola.

Utakmica Estonija – Srbija na igra se od 20 časova u hali „Pionir“.

 

Stadion Tašmajdan 50-tih godina

You might also like

Comments are closed.