Počela sezona klizanja u Beogradu

 

Iako je sezona leda u Srbiji praktično počela sredinom septembra u hali "Pingvin", u kojoj su se za učešće u Kontinental kupu pripremali hokejaši Beostara, sezona klizanja za građanstvo počela je u sredu, 1. oktobra kada je svoja vrata ljubiteljima klizanja otvorila naša najveća ledena hala "Pionir". Termini su od utorka do nedelje do 20.30 do 22 časa. Cenovnik za rekreativno klizanje u ledenoj hali SRC "Tašmajdan" možete pogledati OVDE.

Od petka, 3. oktobra sezona rekreativnog klizanja počinje i na klizalištu na Novom Beogradu, na kojem će tog dana u terminu od 20 do 21.30 časova ulaz biti besplatan, a klizalište će u ovom terminu raditi svim danima u nedelji osim ponedeljkom. O detaljima u vezi sa terminima i cenama ulaznica za rekreativno klizanje možete se informisati na LINKU na sajtu HK "Beostar".

Oba beogradska klizališta imaju i četiri dodatna vikend termina – subotom i nedeljom od 11-12.30 i od 14-15.30 časova.

Početkom rada ledenih hala u Beogradu donekle su stvoreni infrastrukturni uslovi za početak hokejaške sezone, koja bi trebalo da startuje u drugoj polovini oktobra. Donekle, jer i dalje postoje problemi sa ledenom dvoranom "SPENS" i Gradskim klizalištem u Subotici, gde zbog vremenskih prilika još uvek nema uslova za početak sezone, što u velikoj meri utiče i na formiranje konačnih datuma u kalendaru takmičenja za sezonu 2014/15. O tačnim terminima početka takmičenja u Prvenstvu Srbije u hokeju na ledu javnost će biti uskoro obaveštena.

 

You might also like

Comments are closed.