Nastavlja se Prvenstvo Srbije, tri meča u četiri dana

 

Produženi hokejaški vikend u domaćem šampionatu počinje utakmicom između Beostara i Viteza na klizalištu "Pingvin" na Novom Beogradu. Ovaj duel trebalo je da bude odigran na otvaranju sezone 11. oktobra, ali je morao da bude odložen zbog kasnog početka sezone "vitezova" koji su nekoliko dana pre toga prvi put stali na led. Biće to prvi meč u sezoni za ovu ekipu, dok će domaći Beostar prvi put zaigrati pred svojim gledaocima u novoj sezoni, nakon što je prethodnog vikenda ubedljivo savladao Tisu Volan u Segedinu (10:4), u premijernom nastupu u novom šampionatu. Meč Beostar – Vitez igra se u petak od 17.30 časova.

Dan kasnije, u subotu 1. novembra, i Crvena zvezda će gostovati mađarskoj ekipi Tise Volan. Obe ekipe pokušaće da stignu do svog prvog trijumfa u ligi, pošto su prethodnog vikenda i beogradski crveno-beli poraženi na otvaranju nove sezone, u meču protiv Partizana (2:8). Duel u Segedinu igra se od 18 časova.

Produženi hokejaški program ovog vikenda završava se u ponedeljak derbi utakmicom šampionata u kojem se sastaju dve prvoplasirane ekipe iz prošlogodišnjeg i vodeće ekipe na startu ovog šampionata, Beostar i Partizan. Biće to vrlo interesantan duel između dve ekipe koje su pokazale da su u dobroj formi na startu sezone i koje su sa velikim ambicijama ušle u novi šampionat. Ovaj susret koji se igra na klizalištu "Pingvin" na programu je od 21.30 časova.

Raspored mečeva:Beostar – Vitez (petak, 17.30)Tisa Volan – Crvena zvezda (subota, 18.00)Beostar – Partizan (ponedeljak, 21.30)

You might also like

Comments are closed.