Beostar silovitom završnicom do bodova protiv Zvezde

 

"Pingvini" su do četvrte pobede u šampionatu stigli furioznom igrom u poslednjem periodu, u kojem su sa osam pogodaka u nizu rezultatski egal pretvorili u ubedljiv trijumf nad crveno-belima, koji su u u ovom meču bili nominalni domaćini. Još jednu sjajnu partiju u dresu novobeogradske ekipe pružili su Beostarovi internacionalci Pavel Kinkor i Dmitri Gnitko

Kinkor je postigao čak pet pogodaka (uz dve zabeležene asistencije), i potvrdio prvo mesto na listi strelaca šampionata sa 12 golova u četiri meča. Ukrajinac Gnitko zabeležio je po "het-trik" golova i asistencija, pa je sa ovih šest poena stigao do fantastičnog 21 poena na četiri utakmice (devet golova i 12 asistencija), čime drži prvo mesto na listi poentera i asistenata lige. Golove za "pingvine" postigli su još Nikola Lazarević (dva), Božidar Ignjatović i Aleksandar Kolarić, dok je kapiten Filip Petrović upisao tri asistencije.

Efikasnu partiju pružio je i iskusni napadač Crvene zvezde Jovica Rus koji je zabeležio tri poena, odnosno, jedan gol i dve asistencije. Strelci za crveno bele bili su još Nenad Milenković i Ljubomir Đorđević.

 

Rezultati 5. kola:

Vitez – Tisa Volan 4:3 (1:1, 1:1, 1:1, 0:0 – 1:0)Crvena zvezda – Beostar 3:12 (0:1, 3:3, 0:8)

 

You might also like

Comments are closed.