Prvenstvo Srbije – Saopštenje

Dogovorom dve ekipe meč koji je igran na samom početku sezone i koji je završen rezultatom 8:2 u korist Partizana, registrovan je kao prijateljski, dok će termin odigravanja meča prvog kola između dva rivala biti naknadno dogovoren. Usled ovoga, došlo je do korekcije tabele koja uoči mečeva šestog kola izgleda ovako:

Takođe, nezavisno od pomenute odluke, dogovoro je da u narednom periodu u domaće takmičenje budu uvrštene i ekipe DN BeogradGentlemeNS i Spartak, koje se takmiče u Noćnoj Hokej Ligi (NHL) Rusije, a međusobni mečevi ovih klubova u okviru ovog takmičenja biće registrovani kao deo Prve lige – Grupe B, čiji će se pobednik na kraju sezone nadmetati sa najslabije plasiranim timom seniorskog Prvenstva Srbije za popunu Prve lige u narednom šampionatu. Više o ovome saopštićemo u narednom periodu kada na sajtu SHLS bude postavljen i kalendar, rezultati i tabele Prve lige – Grupe B.

Osim toga, uskoro bi u takmičenje seniorskog Prvenstva Srbije trebalo da bude uvršten i novosadski NS Stars, koji je dao garancije za nastup u ovogodišnjem takmičenju, kao i da ima uslove za odigravanje mečeva rundi koje su do sada propuštene, o čemu ćemo vas takođe obavestiti narednih dana.

Još jedna informacija je da će Savez hokeja na ledu Srbije, poput svih drugih granskih saveza, od 27. do 29. novembra učestvovati na Sajmu Sporta na Beogradskom sajmu. Štandovi svih saveza biće smešteni na galeriji Hale 2, dok će se Savez hokeja na ledu Srbije nalaziti na štandu 49, a tokom trodnevnog perioda održavanja sajma biće predstavljeni svi programi i delovanje SHLS-a i srpskog hokeja uopšte.

 

You might also like

Comments are closed.