Završen turnir "GentlemeNS 2014"

 

Turnir koji je od 21-23. novembra održan u organizaciji Hokej kluba GentlemeNS iz Novog Sada, a učetvovalo je ukupno osam ekipa, od čega pet stranih (Blejski viteziTelemachRR501Ice Devils i Prevoje) i tri domaće (SpartakDrvene Nogice i domaćin turnira GentlemeNS).

Turnir je kao i ranijih godina održan u dve starosne kategorije – za mlađe i starije od 40 godina. U kategoriji 40- učestvovale su dve domaće i dve slovenačke ekipe, a prvo mesto osvojila je ekipa Telemach, koja je u finalu savladala domaće GentlemeNS-e rezultatom 3:1, dok su treće mesto zauzele beogradske Drvene nogice koji su bili bolji od Blejskih viteza sa 7:2.Sve rezultate mečeva u grupi i za plasman možete pogledati OVDE.

U kategoriji preko 40 godina starosti takmičenje je održano u dve grupe po tri tima, posle čega su igrane utakmice za plasman. Jednu grupu činile su ekipe RR501 (Slovačka), Ice Devils (Bugarska) i Prevoje (Slovenija), dok su u drugoj igrale domaće ekipe Drvene nogice, GentlemeNS i Spartak. Rezultati mečeva ove grupe bodovani su za Noćnu Hokej Ligu (NHL) Rusije – grupa Srbija, kao i novooformljenu Prvu ligu – Grupa B prvenstva Srbije.U mečevima za plasman, Spartak je zauzeo peto mesto pošto je ubedljivo savladao Prevoje rezultatom 15:1, ekipa Ice Devils iz Bugarske bila je bolja od domaćih GentlemeNSa posle penala 2:1, dok je u meču za prvo mesto slovačka ekipa RR501 bila bolja od Drvenih nogica rezultatom 7:0.Sve rezultate mečeva po grupama i za plasman možete pogledati OVDE.

Ovim tradicionalnim turnirom održanim u ledenoj dvorani "Spens", zvanično je počela nova sezona hokeja na ledu u Novom Sadu.

{AG}vesti/ostalo/GentlemeNS-2014{/AG}

You might also like

Comments are closed.