Završen "Trofej grada Beograda"

 

Turnir koji je ove godine igran u kategoriji pionira održan je kao i do sada pod generalnim pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, u organizaciji Hokej kluba Beostar. Na ovom turniru međunarodnog karaktera učestvovalo je ukupno šest ekipa, od čega dve iz Slovenije (Bled i Slavija) i četiri domaća kluba (Crvena Zvezda, Partizan, reprezentacija Beograda i domaćin turnira Beostar).

Seve ekipe su na još jednom uspešnom turniru za najmlađe odigrale su po šest mečeva, a pobednik je gost iz Slovenije, ekipa Slavije, koja je bila najbolja i ligaškom delu takmičenja igranom tokom prva dva dana takmičenja, 21. i 22. novembra, i u meču za prvo mesto protiv još drugog slovenačkog tima, ekipe Bleda, pobedivši rezultatom 5:3. Treće mesto i bronzane medalje osvojili su mladi hokejaši Crvene zvezde, pobedom nad domaćinom Beostarom (4:1) u meču za plasman, dok je petu poziciju zauzeo Partizan koji je bio bolji od reprezentacije Beograda rezultatom 7:0.

Najbolji strelac i poenter turnira je Relja Jovanović iz Crvene zvezde sa 15 golova, odnosno, ukupno 19 poena, dok je najbolji asistent hokejaš pobednika turnira Slavije, Luka Gomboc sa šest asistencija.

Rezultate turnira možete pogledati na sajtu Hokej kluba Beostar na linku:http://hkbeostar.rs/index.php/turniri/trofej-grada-beograda-2014.

 

You might also like

Comments are closed.