Prvenstvo Srbije U14: Proteklog vikenda odigran turnir u Novom Sadu

 

Novi Sad je tokom minulog vikenda bio domaćin mini turnira za igrače do 14 godina čiji su rezultati bodovani za državno prvenstvo. Tokom dva dana odigrano je šest mečeva, a učešće na turniru u "srpskoj Atni" uzelo je svi pet klubova: NS Stars, Partizan, Red Tim, Spartak i Crvena zvezda.

Posle uvodnih mečeva šampionata igranim početkom decembra u Subotici i Novom Sadu, te prvom mini turniru igranom sredinom januara u Beogradu, i sada u Novom Sadu, do sada je odigrano 15 od Kalendarom takmičenja predviđenih 20 mečeva šampionata, a posle mečeva igranih u "Spensu" prvo mesto na tabeli drže Partizan i NS Stars, sa po 15 bodova. Partizan je ovog vikenda zabeležio po jednu pobedu (nad Red Timom 8:3) i poraz (od Crvene zvezde 0:4) i do kraja takmičenja ostalo mu je da odigra još jedan meč (takođe protiv Crvene zvezde).

NS Stars je ovog vikenda kao domaćin upisao dve pobede, nad Red Timom (14:3) i Spartakom (8:2), odnosno poraz, u vrlo neizvesnom meču, takođe od Crvene zvezde (2:3), čime su "novosadske zvezde" odigrale svih osam planiranih mečeva u Prvenstvu Srbije.

Crvena zvezda je trenutno jedina neporažena ekipa, ali crveno-beli su zbog angažovanja u Državnom prvenstvu Slovenije odigrali tek tri meča, pa će biti akteri svih pet preostalih mečeva domaćeg šampionata – po dva puta sa Red Timom i Spartakom, odnosno Partizanom. Red Tim i Spartak nalaze se na začelju tabele sa po tri osvojena boda. Ovog vikenda Subotičani su bili bolji rezultatom 6:3 i tako se revanširali "crvenom timu" za poraz u meču igranom na turniru u Beogradu 16. januara.

Prvenstvo Srbije U14 – Mini turnir u Novom SaduLedena dvorana "SPENS", 13-14. februar 2016.

Subota, 13. februarCrvena zvezda – NS Stars 3:2Partizan – Crvena zvezda 0:4Red Tim – Partizan 3:8

Nedelja, 14. februarNS STars – Red Tim 14:3Red Tim – Spartak 3:6NS Stars – Spartak 8:2

TABELA: Partizan 15 (7 mečeva), NS Stars (8), Crvena zvezda 9 (3), Red Tim 3 (6), Spartak 3 (6).

  

You might also like

Comments are closed.