Zvezda dočekuje Celje u Pioniru

Hokejaše Crvene zvezde ovog vikenda očekuje dupli program u IHL ligi. Crveno-beli će u subotu i nedelju odigrati dve utakmice pa će ljubitelji hokeja moći da uživaju u ledenoj dvorani Pionir. Protivnik aktuelnom šampionu Srbije će u oba meča biti ekipa Celja, a utakmice se oba dana vikenda igraju sa početkom u 18 sati i 45 minuta.

Crvena zvezda je u prvom meču u novoj sezoni poražena od Slavije na gostovanju od Slavije 4:0, dok je Celje bilo bolje od Medvešćaka 8:4.- Utakmica sa Slavijom nam je bila dobar pokazatelj gde se trenutno nalazimo, koji su problemi u igri i na čemu bi trebalo da radimo tokom sezone – počinje priču tim menadžer crveno-belih Nenad Raković i dodaje:

– Nažalost, usled nedostatka leda i pripremnih utakmica, prvih par kola ćemo morati da koristimo za uigravanje ekipe. Međutim, od utakmica sa Celjem koje su pred nama ovog vikenda, očekujem da ispravimo greške iz prvog duela, ujedno i da u najboljem mogućem svetlu beogradskoj publici predstavimo podmlađenu ekipu Crvene zvezde – konstatovao je Raković.

Napadač crveno-belih Andreja Španjević je umereni optimista pred duel sa slovenačkom ekipom:- Bilo je evidentno da u duelu sa Slavijom nismo bili dovoljno utrenirani. Ipak, Svakim danom sve više i bolje treniramo i spremamo za Celje. Nadamo se pozitivnom rezultatu i prvoj pobedi. Podrška bi nam mnogo značila, zato pozivam navijače Crvene Zvezde i ljubitelje hokeja da dođu u što većem broju, a mi ćemo dati sve od sebe da naša borbenost i igra budu na zavidnom nivou – zaključio je Španjević.

You might also like

Comments are closed.