Zvezda pregazila Celje

Hokejaši Crvene zvezde pružili su maestralnu partiju u delu sa ekipom Celja. Crveno-beli su u ledenoj hali Pionir zabeležili ubedljivu pobedu rezultatom 5:0 i taako upisali prvi trijumf u IHL ligi ove sezone.

Trijumf Zvezde još više dobija na značaju ako se u obzir uzme činjenica da su crveno-beli u pripremama za novu sezonu prvi put na led stali 17. septembra. Posle poraza na gostovanju od ekipe slavije Junior minulog vikenda Zvezdini oklopnici napravili su veliki pomak u svojoj igri, u značaj meri su povezali redove i uigrali linije u timu što je za posledicu imalo odličnu partiju i ubedljiv trijumf.

Mrežu gostiju je već posle pet minuta igre načeo Japanac u crveno-belom dresu Esai Arai na asistenciju Vjačeslava Čergintseva, a samo osam minuta kasnije prednost je duplirana. Strelac drugog gola za domaće bio je Uglješa Novaković na asistenciju Luke Vukićevića.

Drugu trećinu u potpunosti su obeležili već pomenuti Luka Vukićević i Danijel Mihal. Vukićević je dva puta asistirao, a Mihal je dva puta zatresao mrežu. 

Tačku na sjajnu Zvezdinu igru  stavio je David Sefić koji je na asistenciju Vasilija Anđelković postavio konačan rezultat.

Naredni meč u IHL ligi Crvena zvezda igra već u nedelju, protivnik je takođe Celje, a meč počinje u 18 sati i 45 minuta.

CRVENA ZVEZDA – CELJE 5:0 (2:0, 2:0, 1:0)

You might also like

Comments are closed.