Zvezda gost Medvešćaka, Voša domaćin Zagrebu

Ovog vikenda nastavlja se takmičenje u IHL ligi, a dva srpska kluba koja učestvuju u ovom takmičenju očekuju izuzetno zanimljive utakmice.

Minulog vikenda hokejaši Crvene zvezde pružili su izvanredne partije u dva uzastopna duela sa Celjem. Zvezdini oklopnici su u prvom meču zabeležili ubedljivu pobedu od 4:0, a u drugoj utakmici su pretrpeli poraz 4:5 u više nego dramatičnom finišu. Iako su dva minuta pre kraja imali vođstvo 4:3, posle isključenja Čegrintseva Kastelic i Leber su u razmaku od samo 70 sekundi golovima doneli preokret.

Medvešćak je trenutno pretposlednji na tabeli sa samo jednim bodom iz četiri utakmice, a meč je na programu u subotu u Zagrebu od 16 sati i 30. minuta.

Sa druge strane, hokejaši Vojvodine u subotu će od 18 sati u ledenoj dvorani SPENS igrati svoju prvu utakmicu u ovoj sezoni. Novosađani dočekuju ekipu Zagreba, a zbog problema sa ledom Novosađani su bili primorani da odlože nekoliko uvodnih mečeva.   

– Našoj ekipi puno bi načilo da startujemo pobedom. Ekipa Zagraba je bila bolje plasirana na kraju prošlog prvenstva tako da je to veliki izazov za nas da ih pobedomimo – rekao je u najavi utakmice hokejaš Vojvodine Vladan Drozdik.

You might also like

Comments are closed.