Vojvodina poražena od Zagreba

Hokejaši Vojvodine nisu uspeli da naprave iznenađenje u duelu sa favorizavonim Zagrebom. Novosađani su poraženi u SPENS-u rezultatom 2:9 (0:3, 2:4, 0:2), jer jednostavno nisu imali rešenja za Miroslava Blagusa i Igora Ječmenjaka. Gosti su već u trećem minutu došli do vođstva, a do kraja prve trećini još dva puta su tresli mrežu Vojvodine. Dva gola u tom periodu postigao je Jačmenjak i jedan Blagus.

Relja Radosavljević je na asistenciju Nemanje Vučurovića na startu drug trećine smanjio prednost gostiju i najavio da bi meč mogao biti neizvesniji, ali Zagrepčani nisu dozvolili bilo kakvo iznenađenje. Serijom od tri uzastopna gola, a strelci su bili Jačmenjak i Blagus dva puta, stekli su pet golova prednosti (1:6). Radosavljević je bio strelac za Vošu i u 37. minutu , ali dva i po minuta kasnije Blagus je ponovo pogodio mrežu i vratio prednost od pet golova (2:7) veoma raspoloženim Zagrepčanima.

U poslednjoj trećini Blagus je postigao i svoj peti gol, a u strelce se upisao i Polašek za ubedljiv trijumf gostiju iz Hrvatske.

You might also like

Comments are closed.