Turniri ERSTE Lige budućih šampiona sve masovniji

Pretposlednji ovosezonski turnir ERSTE Lige budućih šampiona u kategoriji hokejaša do osam godina održan je minulog vikenda u Beogradu, a domaćin je bio Partizan.

Na ledu hale Pionir prodefilovalo je 85 malih hokejaša, a osim Partizana učestvovali su još Crvena zvezda, Vojvodina, Marbo, Red Team i NS Stars.

Koordinator ERSTE Lige budućih šampiona Vojin Koljenšić bio je izuzetno zadovoljan:

– Konstantno imamo povećanje broja učesnika, što je za svaku pohvalu. Posle sastanka koji smo imali sa predstavnicima klubova situacija se značajno popravila. Rezultati su u drugokm planu, masovnost učesnika je primarni cilj i to su klubovi prihvatili kao prioritet. Od nove godine u potpunosti se poštuju pravila o zastupljenosti tri postave u ekipi i to nam je donelo značano pobljšanje – konstatuje Koljenšić i dodaje:

– Ostalo je da se odigra još po jedan turnir u kategoriji U8 i kategoriji U10. „Osmica“ će se igrati 9. marta u Beogradu, a poslednji turnir „desetke“ ćemo zbog nedostatka termina verovatno morati da prebacimo u Novi Sad. Ono što je dogovor sa direktorom takmičenja Bogdanom Dabovićem ove godine proglasićemo pobednika u kategoriji U10 – zaključio je Koljenšić.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.