U12 selekcija Spartaka trijumfovala u JHL-u

Mladi hokejaši Spartaka imali su veoma uspešan vikend. Subotičani su učestvovali na četvrtom, završnom turniru JHL (Junior Hockey League) koji je održan u Delnicama u Hrvatskoj. Selekcija Spartaka do 12 godina zabeležila je maksimalan učinak, savaladala je novosadsku Vojvodinu 4:0, sarajevske Vukove 7:0, a od HK Siscia iz Siska je bila bolja rezultatom 8:1. Subotičani su tako osvojili prvo mesto u ukupnom plasmanu pošto su upisali 12 pobeda iz isto toliko mečeva.

U kategoriji do 15 godina Spartak je pobedio Vojvodinu 4:0, u duelu sa Vukovima Subotičani su poraženi rezultazom 7:0, a od skipe Siscia su izgubili 6:1. Ova selekcija Spartaka u ukupnom plasnanu je zauzela treće mesto.

Dodeljena su i pojedinačna priznanja među kojima su se našli i hokejaši Spartaka: Vereš Sintia (najbolji ženski golman), Gladić Petra (najperspektivnija hokejašica U12), Kuntić David (najbolji strelac JHL U12), Rajković Martin (MVP ekipe HK Spartak U12), Penava Veljko (najbolji golman JHL U15), Feher Čongor (MVP ekipe HK Spartak U15).

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.