Partizanu pripao još jedan derbi u duelu selekcija U15

Još jedan uzbudljiv derbi, treći po redu ove sezone u okviru državnog prvenstva Srbije selekcija U15 u kome su hokejaši Partizana ponovili veliku borbenost iz prve dve utakmice što je rezultovalo nadmoćnom igrom većim delom meča i odneli su ubedljivu pobedu nad vršnjacima iz Crvene zvezde rezultatom 6:2 (3:0, 2:1, 1:1).

Partizan je praktično od početka meča pokazao veliku želju za trijumfom, a crno-beli su poveli golom Nikite Vikulova na asistenciju Mijata Filipovića u četvrtom minutu. Drugi gol za ekipu Partizana je postigao Đorđe Stevanović posle preciznih ddodavanja Vikulova i Filipovića u 12. minutu. Dva minuta kasnije u glavnim ulogama ponovo je bio tandem Filipović-Vikulov. Vikulov je asistirao, a Filipović je zatresao mrežu.

U drugoj trećini je viđena neizvesnija borba, a Nikita Vikulov nastavio je sa efikasnom igrom, ponovo se upisao u strelce u 22. minutu, a ovog puta mu je asistirao Slavko Vidović. U 29. minutu je Zvezda stigla do prvenca preko svog najzapaženijeg igrača Matije Dinića na asistenciju  Koste Mladenovića. U tom trenutku su obe ekipe igrale sa po 4 igrača na terenu, a Partizan je povećao vođstvo u sledećem minutu kada je Vikulov presekao dodavanje igrača Zvezde i iz kontre postigao svoj treći gol.

Svojim drugim golom u 38. minutu Matija Dinić je smanjio je vođstvo crno-belih na 5:2, a konačan rezultat postavio je Filipović posle još jedne odlične asistencije Vikulova.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.