Preko 400 učesnika na 18. Memorijalu „Miodrag Šišić – Šile“

Proteklog vikenda u ledenoj hali Pionir održan je 18. Memorijalni turnir „Miodrag Šišić – Šile“. Na turniru su se takmičili hokejaši u kategoriji U8 i U10, učestvovalo je 16 klubova sa čak 29 ekipa iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegeovine i Bugarske, a na ledu Pionira prodefilo je preko 400 dečaka i devojčica.

Osim domaćina i organizatora turnira Crvene zvezde, učešće su uzeli: Medveščak Zagreb, Vitezovi Sisak, NSA Sofija, Serbian girls, Spartak Subotica, Partizan Beograd, Red Team Beograd, NS Stars Novi Sad, Vojvodina Novi Sad, Slavia Sofija, Mladost Zagreb, Irbis Skate Sofija, Spartak Sofija, Vukovi Sarajevo, Marbo Beograd.

Na turniru je odigramo čak 135 utakmica, a za male hokejaše organizovana su i takmičenja u veštini, brzom klizanju, a najsupešnijim tamičarama dodeljene su i nagrade.

Ovaj turnir već 18 godina organizuje se u znak sećanja na legendarnog hokejaša Crvene zvezde Miodraga Šišića i tokom svih ovih godina na njemu je učestviovalo preko 3000 mališana iz tridesetak klubova iz čak sedam zemalja.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.