Trijumf Beostara u Subotici

 

Gosti su posle rezultatskog egala u prva dva perioda do pobede stigli boljom igrom u poslednjih 15 minuta utakmice, pa su na kraju došli do rezultatski ubedljivog trijumfa.

Oba gola za domaći tim dao je Nikola Perišić, dok su za Beostar pogotke postigli Andrija Babić, Jovan Lučić, Marko Tadić, Kris Guld i Ivan Glavonjić.

Veliko pojačanje u odnosu na prethodne mečeve, hokejaši Beostara su na ovom meču imali u kanadskom tandemu Lučić – Guld, novim pojačanjima tima sa Novog Beograda. Posebno je intersantno pomenuti ime Jovana Lučića, inače rođenog brata Milana Lučića, hokejaša Boston Bruinsa. Lučić je u svom prvom nastupu zabeležio odličnu partiju i postigao debitantski gol za novi klub.

I pored pobede u Subotici Beostar je ostao na trećem mestu na tabeli, ali sada zaostaje samo jedan bod (uz meč manje) za drugoplasiranom Tisom Volan iz Segedina, dok je Spartak sa ukupno tri osvojena boda ostao na deobi četvrte pozicije sa Vitezom i Beogradom.

U mečevima osmog kola igranim u subotu pobede su ostvarili domaćini. Vitez je savladao Tisu Volan rezultatom 6:3, dok je Partizan slavio protiv Beograda 6:1.

Šampionat Srbije nastavlja se ovog vikenda. U subotu se na Novom Beogradu sastaju ekipe Viteza i Beograda, dok dan kasnije u Novom Sadu igraju NS Stars i Tisa Volan.

You might also like

Comments are closed.