Dabović: Spiskovi igrača osnova za planiranje nove takmičarske sezone

Posle velikih uspeha reprezentativnih selekcija na svetskim prvenstvima ove godine, Savez hokeja na ledu Srbije krenuo je sa pripremama za novu sezonu sa željom da se domaća takmičenja podignu na viši nivo i tako na pravi način valorizuju odlični rezultati. Sa tim ciljem direktor takmičenja SHLS Bogdan Dabović nedavno je poslao dopis na adrese svih klubova kako bi se napravila jedinstvena baza svih hokejaša i hokejašica za koje klubovi očekuju da će moći da računaju u sezoni 2019/2020. Jer, prema rečima Bogdana Dabovića, samo uz detaljnu analizu raspoloživog igračkog kadra će moći da se napravi realan i ostvariv plan takmičenja za narednu sezonu. Predviđeni rok za dostavljanje informacija je istakao, a lista igrača ipak nije kompletirana.

– Želim da se zahvalim Vojvodini, Partizanu i Marbu koji su uredno dostavili spiskove svojih igrača na koje računaju u sledećoj sezoni. Ovom prilikom apelujem i na odgovorne ljude iz Crvene zvezde, Red Team-a, NS Starsa i Spartaka da to isto učine u najkraćem mogućem roku, jer su nam ti spiskovi osnova za sagledavanje stanja i formiranje predloga takmičenja o kojima ćemo razgovarati – istakao je Dabović i potom dodao:

– Njihova podrška u ovom procesu je neophodna. Svima treba da bude u interesu da sagledamo kojim igračkim kadrom raspolaže srpski hokej u ovom trenutku, jer je to osnova od koje moramo da krenemo u planiranju naredne takmičarske sezone – zaključio je Dabović.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.