Zvezdine mlađe selekcije boravile na trening kampu u Češkoj

Mlađe kategorije Crvene zvezde vredno se pripremaju za narednu sezonu. Sa tim ciljem crveno-beli su pod stručnim rukovodstvom Vojina Koljenšića od 19. do 28. avgusta boravili na trening kampu u Češkoj.

– U trenažnom procesu bilo 41 dete. Tokom kampa bilo je dve trening grupe. Prvu grupu su sačinjavala deca pd 2007. do 2009. godišta, a druu grupu deca od rođena 2010. godine i mlađa. Ukupno smo imali čak 38 treninga na ledu, a svaka grupaje imala po 19. Takođe, imali smo i suve treninge i to dva puta dnevno. Pored suvih treninga na atletskoj stazi i terenima sa veštačkom travom, koristili smo i salu koja se koristi specijalno samo za šutiranje. Deca su takođe probala i specijalnu traku za klizanje koja se koristi najviše u letnjem periodu kada nema leda – objašnjava Koljenšić.

Takođe, mladi hokejaši Crvene zvezde imali su priliku i da odigraju nekoliko utakmica:
– Kako su se u istom gradu pripremali i hokejaši Zagreba, iskoristili smo priliku da odigramo i 4 utakmice sa njima, a svaka grupa je odigrala po dva meča. Takođe smo odigrali i 2 utakmice sa domaćom ekipom iz Brumova. Slobodno vreme treneri i deca su provodili na bazenu. Pripreme su bile veoma uspešne, a najbitnije od svega da su sva deca bila zdrava tokom svih 10 dana – konstatovao je Koljenšić.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.