Pratite uživo Balkanski hokejaški festival u Sofiji

Glavni grad Bugarske će u naredna četiri dana biti domaćin velikog hokejaškog događaja. Naime. u Sofiji se od 22. do 25. avgusta održava prvi Balkanski hokejaški festival koji će okupiti mlade hokejaše i trenere iz devet zemalja: Srbije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Turske, Rumunije, Grćke i Bugarske. Ovaj svojevrsni trening kamp za cilj će imati podizanje kvaliteta mladih igrača.

Iz svake zemlje učestvovaće po devet igrača i jedan golman koji su rođeni u periodu od 1. januara 2004. do 31. decembra 2005. godine, kao i po jedan trener i sudija. Praviće se mešovite selekcije koje će tokom četiri dana boravka u Sofiji imati celodnevne aktivnosti. Planirano je da prepodnevni treninzi na ledu traju sat vremena, a predviđeno je još i 30 minuta suvog treninga. Zatim će se održavati 45-minutna teorijska predavanja, kao i sudijski seminari.

U popodnvenim satima igrači će ponovo sat i po vremena biti na ledu i tada će se ili igrati utakmice ili uvežbavati hokejaška tehnika, a svakog dana održavaće se i sastanci među trenerima.

Sva najziniljivija dešavanja na ovoj svojevrsnoj hokejaškoj reviji moežete da pratite i uživo putem live stream-a:

– 22.avgust
16:00 Red vs White – https://youtu.be/1PmxYnldPLg
18:00 Yellow vs Green – https://youtu.be/8FgzeNn5im0

– 24. avgust
16:00 Green vs White – https://youtu.be/dp1VPNa7zfc
18:00 Yellow vs Red – https://youtu.be/GXk1pDk_gOA

– 25. avgust
16:00 Red vs Green – https://youtu.be/-1uiAEM7dSw
18:00 White vs Yellow – https://youtu.be/nI4_e_zOD2c

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.