Hokejaši Zvezde na Kontinental kupu u Istanbulu

Hokejaši Crvene zvezde od 20. do 22. septembra u Istanbulu će učestvovati na turniru pod nazivom Kontinental Kup. Crveno-beli oklopnici su otputuvali u Tursku, a za rivale na ovom turniru osime ekipe iz zemlje domaćine imaće i timove iz Bugarske i Islanda.

Pred put u Istanbulu aktuelni šampioni IHL lige odradili su samo dva treninga na ledu, a otežavajuća okolnost za trenera Jovicu Rusa je i činjenica da je sastav Crvene zvezde pretrpeo značajne izmene u odnosu na prethodnu sezonu. Ekipu su napustili Gaidaš, Kulešov, Popravka, Đumić, Sabadoš, ali ono što može da hrabri Zvezdine pristalice je činjenica da će crveno-beli dres i naredne sezone nositi Rus Vjačeslav Čegrintsev, kao i da je iz ekipe Medveščaka došao Ivan Janković.

Zbog privatnih obaveza sa ekipom nije otputovao prvi golman Arsenije Ranković, ali će se on kasnije pridružiti svojim saigračima. Takođe, Zvezda će moći da računa i na Srđana Ristića i Nikolu Kerezovića, ali ni oni trenutno nisu sa ekipom u Turskoj.

Na Kontinetal kupu u Istanbulu Crvena zvezda će nastupiti u sledećem sastavu:

Golmani: Petar Stepanović, Jug Mitić

Igrači: Marko Brkušanin, Pavle Podunavac, Vjačeslav Čegrintsev, Ivan Janković, Ivan Anić, Uglješa Novaković, Andrija Španjević, Marko Dragović, Andrej Cvik, Mihal Daniel, Matija Vuković, Mirko Marković, Aleksa Gvozdenović, Vasilije Anđelković, Luka Vukićević, Džordž Tarakan, Antonije Mašić, Dušan Janković, Marko Mladenović i Mateja Popović.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.