PODRŠKA ZA DUŠANA KRSTIĆA

Hokejaški klub Crvena zvezda 11. novembra od 17.15 časova organizovaće humanitarni meč izmeću Crvene zvezde i Red tima. Povod ovoj humanitarnoj akciji je podrška mladom Dušanu Krstiću – Duletu koji se bori u svojoj najvažnojoj životnoj utakmici.

Dušan Krstić rođen je 26. maja 2003. godine. Trenutno je učenik drugog razreda Srednje škole za informacione tehnologije u Beogradu – ITHS. Na ledu je od svoje 4. godine. Počeo je u Beostaru gde je igrao od 2007. do 2015. godine, a od 2015. prelazi u Crvenu zvezdu. Sa Zvezdom je učestvovao u IHL takmičenju za selekciju U14 i U16, a sa selekcijom U16 postao je državni prvak u sezoni 2017/2018.

Humanitarni meč koji se organizuje biće svojevrsna revija hokeja svih generacija SKHL Crvena zvezda, kao podrška Duletu, članu Zvezdine selekcije U19, koji boluje od leukemije. Predviđeno je da učestvuju selekcije U12, U14, U16 , U19, seniori i veterani.

– Ovo je jedan mali znak pažnje za sjajnog mladog sportistu, divnog momka i dobrog druga. Od kada je došao u naš klub, prošli smo svi zajedno dosta toga sa Duletom, mnogo treninga, putovanja i utakmica. Ovo je još jedno iskušenje za njega, gde sam siguran da će izaći, kao i uvek do sada, kao pobednik. Svi smo uz tebe Dule i vidimo se uskoru tamo gde se ti najbolje osećaš, na ledu i na svom golu – rekao je Marko Juloski, jedan od Duletovih trenera.

( Tekst preuzet sa portala czbg.net )

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.