Novogodišnja utakmica HK Vojovdina

Hokejaši Vojvodine odigrali su u utorak novogodišnji revijalni meč „crveni“ protiv „belih“, a učestvovale su sve selekcije novosadskih „Lala“.

Ideja je potekla iz škole hokeja Vojvodine, pioniri, kadeti i seniori u mešovitim ekipama napunili su led novosadskog SPENS-a. Iako su većinom u publici bile mame i tate malih hokejašica i hokejaša, oštra borba se vodila na ledenoj ploči. Selektori Rajan Koglan i Goran Ristić imali su najbolji trenerski posao u sezoni, da bez nerviranja i opterećenosti rezultatom uživaju u duelima klinaca koji su, za malo, mogli da prođu „kroz noge“ starijim kolegama, ali nisu prezali da uđu u duel sa prvotimcima.

Naravno, najmlađi oklopnici imali su veliku podršku saigrača, pa ako malo izgube ravnotežu, jer led je klizav, tu je palica velikog prvotimca da ih pridrži da ne padnu.

Iz hokejaškog kluba Vojvodina poručuju da, iako su bili dve ekipe u dve boje, Voša je crveno-bela i samo zajedno čine pravi tim. I, ako je to uopšte bitno, pobedili su crveni 5:4. Pobedio je hokej.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.