Revija malih hokejaša u Subotici

U Subotici je ovog vikenda održan turnir Lige budućih šampiona za selekcije U8 i U10. Osim domaćina, učestvovali su i mali hokejaši Vojvodine, NS Starsa, Partizana, Marba i Crvene zvezde. Igralo se po sistemu “svako s svakim”, a prema propozicijama takmičenja u ovim kategorijama nije bilo upisivanja zvaničnih rezultata. Najvažnije je da su sva deca dobila priliku da igraju i da ukrste palice sa vršnjacima iz drugih klubova, da se druže i uživaju u hokeju.

Ekipa Spartaka u kategoriji do 16 godina ove sezone utakmice igra kao mešoviti tim sa Vukovima iz Sarajeva i u Subotici su dočekali Partizan. Beograđani su lideri šampionata, ali ipak položili palice na severu Vojvodine, domaćini su posle velike borbe i neizvesne završnice bili bolji 3:2 (0:0, 1:1, 2:1). Iste ekipe sastale su se u nedelju u Beogradu, a ni crno-beli nisu bili “dobri domaćini”. Slavili su protiv Spartak/Vukova 9:3(4:1, 3:2, 2:0).

Prvu B ligu Srbije igraju veterani, a u još jednom fenomenalnom meču u subotici u nedelju su palice ukrstili Spartak i Kraljevi Partizan. Domaćini su bili bolji i zasluženo slavili 10:4.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.