IHL: Zvezda rutinski protiv Jesenica

Hokejaši Crvene zvezde u prvom meču posle praznične pauze savladali su Jesenice 4:0. Još jednom je Marko Brkušanin blistao posle povratka, a na golu je maestralan bio Arsenije Ranković.

Crvena zvezda – Jesenice 4:0 (1:0, 1:0, 2:0)

Dvorana „Pingvin” u Beogradu. Gledalaca: 150. Sudije: Đ. Fazekaš, Nedeljković, Požar i T. Fazekaš. Strelci: 1:0 Vasilije Anđelković (16:09), 2:0 Marko Brkušanin (37:15), 3:0 Marko Brkušanin (44:43), 4:0 Ivan Anić (49:06).  Isključenja: C. zvezda 0, Jesenice 4 minuta. Šutevi na gol: Crvena zvezda 38, Jesenice 28.

CRVENA ZVEZDA: Ranković, Mitić, Anić, Anđelković, Brkušanin, Čegrincev, Daniel, Dragović, Janković, Кasitski, Marković, Mašić, Novaković, Podunavac, Pulnikov, Ristić, Sabadoš, Španjević, Zuev, Cvik.

HD HIDRIA JESENICE: Žagar, Panjtar, Baloh, Brun, Dobravec, Hadžić, Ivanović, Jakupović, Кrmelj, Кumanović, Lesničar, Mašić, Podrekar, Potočar, Šabanović, Škof, Svetina.

Lagano, kao da nisu imali pauzu od skoro mesec dana, hokejaši Zvezde vratili su se na led i pokazali kako igraju šampioni IHL karavana. Iako im je bilo potrebno malo više vremena da našteluju nišanske sprave nisu dozvolili gostima da se razigraju. Po pak u prve dve trećine u mreži Jeseničana uslovio je da malo oduzmu gas pred kraj, ali taman toliko da još dva puta spakuju pak iz leđa golmana Nejca Žagara.

Imali su izabranici trenera Jovice Rusa želju da se revanširaju gostima za poraz pod Mežakljom, napadali su, održavali inicijativu i upisali  još jednu uverljivu pobedu od 4:0. I to na „gostujućem” ledu novobeogradske dvorane „Pingvin” praktično bez navijača.

Кapiten Marko Brkušanin – kapitenski! U dva navrata pocepao je mrežu golmana Žagara i to kad je bilo najpotrebnije i uz asistenciju bio je najefikasniji igrač utakmice. U listu strelaca upisali su se još Vaselije Anđelković i Ivan Anić.

U subotu, takođe u „Pingvinu” u drugom duelu dvomeča od 11:45 hokejaši Zvezde imaju novu priliku da zalede Jeseničane.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.