Najava hokejaškog vikenda

Od 24. do 26. januara u Subotici će se na tradicionalnom međunarodnom „Vinter klasiku“ 15. put okupiti veterani 14 ekipa iz sedam država. Gosti subotičkog Spartaka biće veterani iz Kanade, Češke, Slovačke, Bugarske, Slovenije i Srbije, a u okviru turnira igraće se i utakmice domaćeg prvenstva prve lige grupa B.

Seniori Vovjodine i Crvene Zvezde ukrstiće palice u još jednom crveno-belom derbiju u nacionalnom šampionatu u Novom Sadu u subotu u 13.30 u ledenoj dvorani SPENS.

Juniori Crvene zvezde, U19,  u subotu u 16.15 u ledenoj dvorani „Pionir“ u okviru IHL karavana dočekuju vršnjake Olimpije, a drugi duel dvomeča ove ekipe igraju u nedelju u 10.00 u „Pingvinu“.

Mladi hokejaši Vojvodine i Spartaka u petak putuju u Srajavo na treći turnir JHL šampionata. Novosađani učestvuju sa U13 i U15 selekcijama, dok se Subotičani takmiče i u kategoriji U18. Domaćin turnira je HK Vukovi Sarajevo, a četvrta ekipa učesnica je HK Siscia Sisak.

Domaćin četvrtog turnira Lige budućih šampiona za selekcije do osam godina je Crvena zvezda. Utakmice počinju u nedelju u 15.45. u „Pioniru“. Osim domaćina, učestvuju Vojvodina, Spartak, NS Starsi, Red tim i Marbo, a slobodna je ekipa Partizana.

Takođe, treba istaći da će mladi golmani NS Starsa ovog vikenda biti u Sisku na trening kampu u organizaciji HK Siscia.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.