Pet pobeda hokejaša Spartaka na JHL turniru u Sarajevu

Hokejaši Vojvodine iz Novog Sada i Spartaka iz Subotice učestvovali su od 24.do 26. januara na trećem turniru Juniorske hokejaške lige u Sarajevu.

Osim Novosađana i Subotičana sa selekcijama do 12, 15 i 18 godina učestvovali su oklopnici Siscije iz Siska i domaći Vukovi.

U kategoriji U12 mladi hokejaši Spartaka upisali su sve tri pobede, savladali su Vojvodinu 10:1, Vukove 10:0 i Sisciju 13:0. Posle odličnih mečeva u Sarajevu Subotičane samo jedna pobeda deli od odbrane titule šampiona Juniorske lige. Oklopnici Vojvodine osim poraza od Spartaka izgubili su od Vukova 7:6, a u dramatičnoj penal završnici bolji od Novosađana bili su hokejaši Siscije 4:3.

Sekcija Spartaka U15 zabeležila je dve pobede (Siscia 8:0 i Vojvodina 7:2) poraz od Vukova 2:0. Posle ovog turnira Spartak i Vukovi imaju isti broj bodova, pa će šampiona lige u ovoj kategoriji odlučiti poslednje okupljanje u Delnicama u Hrvatskoj sredinom februara.

Novosađani su u mečevima U15 upisali pobedu protiv Vukova 5:4 na penale i poraze od Siscie 5:3 i Spartaka.

Hokejaši Spartaka u kategoriji do 18 godina upisali su oba poraza,Vukovi 8:2 i Siscia 5:4 i tako ostali bez šansi da na četvrtom turniru obezbede bolji plasman.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.